Välkommen till mina sidor

Du som är hyresgäst och har ett hyreskontrakt genom Knivsta Kommun kan här registrera dig och logga in på e-tjänsten mina sidor. Här kan du bland annat se hyresavier samt se om hyran är betald.

För att kunna logga in på mina sidor så måste du först registrera dig. Du registrerar dig genom att gå till rubriken ”registrera dig”. Där får du ange ditt personnummer och välja ett lösenord. I nästa steg så ska du ange ditt objektsnummer (vilket är ditt kontraktsnummer som du hittar på din hyresavi).

När du har registrerat dig så kommer du att kunna logga in på mina sidor med personnummer och lösenord.

Har du några frågor eller funderingar kring detta så kan du ta kontakt med Kontaktcenter Knivsta på telefonnummer: 018-34 70 00 eller maila till lgh@knivsta.se.

Logga in

Glömt ditt lösenord?